Sneak peek collectie 2020

Terwijl iedereen nog volop van de nazomer geniet, zijn we bij Mulders Tuinmeubelen al druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. In deze blog lichten we graag een tipje van de sluier op. Maak kennis met het nieuwe label Yoi; een merk van Nederlandse bodem met internationale allure!

 

In één woord: zen

De Yoi tuinmeubelen zijn vanaf 2020 verkrijgbaar bij Mulders Tuinmeubelen. Geen toeval dat Yoi gelanceerd wordt in het jaar van de Olympische Spelen. De meubelen van Yoi verwijzen namelijk naar de Olympische bestemming van dit jaar: Tokyo! Het design van de meubelen is dan ook een combinatie van Europese ontwerpen met een oosters tintje. Zen is dan ook het woord dat helemaal past bij deze geweldige ontwerpen!

 

Yoi tuinmeubelen

 

Moderne materialen en zachte bekleding

De meubelen bestaan uit moderne materiaalcombinaties zoals rope, teak en aluminium. Deze materialen worden gecombineerd met bekleding die zacht aanvoelt. Dit geeft de meubelen extra veel comfort. Niets voor niets is Yoi dan ook ‘inspired by relaxation’. In de Yoi lijn vind je geen hoge kortingen maar gewoon goede meubelen voor een aantrekkelijke prijs. 

 

You Natsu loungeset

 

Benieuwd geworden naar het nieuwe label Yoi? Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie. Wij verwachten de collectie medio februari/maart in onze winkel!