De leukste cadeaus voor Moederdag

Zondag is het weer Moederdag en het belooft een lekkere voorjaarsdag te worden! Daarom inspireren we je graag met de leukste cadeautjes voor in de tuin. Een gezellig sfeerlicht, een mooi dienblad of een lekkere poef; bij Mulders Tuinmeubelen vind je verschillende accessoires waarmee je jouw moeder zeker zult verrassen! 

1. Windlicht Sam

Het Sam windlicht is de perfecte sfeermaker op het terras. Het windlicht heeft een strakke maar ook sfeervolle uitstraling door het lichte hout gecombineerd met aluminium. Het open ontwerp laat veel licht door en de tinten zijn goed te combineren met de meeste tuinmeubelen. Verkrijgbaar in antraciet en wit in en verschillende maten. 

Windlicht Sam

2. Hokan dienblad

Dit multifunctionele dienblad is dankzij het lichte aluminium zeer geschikt voor buiten. Met het Hokan dienblad serveer je gemakkelijk je favoriete gerechten en drankjes, maar is ook erg leuk om te gebruiken als decoratie met wat mooie kaarsen of andere accessoires.

Hokan dienblad

3. Puff poef 

De mooie Puff poef is gemakkelijk te combineren met veel verschillende meubelen door de mooie gemeleerde stof. Heerlijk om even je voeten op te leggen maar ook handig om snel een extra zitplek te creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Puff poef

4. Cosiscoop

Al jaren een geliefd uit item uit onze collectie is deze leuke Cosiscoop. Dit sfeervolle tafelhaardje is door het compacte formaat bij ieder tuinmeubel te gebruiken. Met de Cosicoop breng je direct gezelligheid in de tuin! Dit jaar hebben wij dit leuke terra kleurtje erbij gekregen, maar de Cosiscoop is ook verkrijgbaar in vele andere tinten!

Cosiscoop Terra

5. Muffin poef

Dit leuke poefje is bij veel verschillende tuinmeubelen te combineren. Een mooie aanvulling bij bijvoorbeeld twee fijne loungestoelen maar ook leuk om bij een loungeset te plaatsen voor een kleuraccent. De Muffin poef is door het materiaal goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Muffin poef

Ben jij nog op zoek naar een leuke cadeau voor Moederdag? De leuke items uit deze blog vind je allemaal terug in onze winkel en webshop. Ook voor andere leuke accessoires om je tuinset helemaal aan te kleden kun je bij ons terecht!