Loungestoelen om in weg te dromen

In onze nieuwe collectie tuinmeubelen vind je niet alleen fijne loungesets en diningsets, maar ook diverse comfortabele loungestoelen. Met een loungestoel geniet je echt van dat vakantiegevoel. Pak er een goed boek of een tijdschrift bij, schenk een lekker verkoelend drankje in en geniet! Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. 

1. Taiyo

In de Taiyo loungestoel van Yoi geniet je van extra zitcomfort door de hoge rugleuning met verticale ronde spijlen. De stoel heeft lekkere zachte kussens die door de hoge dichtheid van de vulling lang hun vorm houden. De stof is vuil- en vlekafstotend en heeft een zeer hoge kleurechtheid. Door het zwarte frame in combinatie met de lichte kussens is deze stoel een stijlvolle verschijning.

Taiyo loungechair

2. Tsubasa

Met de Tsubasa van Yoi kan je veel kanten op! De stoel heeft een aluminium frame, gecombineerd met zwart rope en heeft een kenmerkende gebogen rugleuning. Door deze vorm heeft de stoel extra veel comfort en de kussens zijn door de hoogwaardige stof vuil- en vlekafstotend. De stoel is bovendien prima te combineren met veel andere meubelen. 

Tsubasa loungechair

3. Kim

De Kim loungechair is een echte eyecatcher op het terras. Door de royale afmetingen is de stoel een volwaardig loungemeubel. De stoel is leuk te combineren met verschillende bijzettafeltjes. Optimaal genieten? Combineer de Kim loungechair dan met het bijpassende voetenbankje. De stoel is verkrijgbaar in twee kleuren: donkergrijs en zand. 

Kim loungechair

4. Carthago

Op zoek naar een loungestoel met veel comfort en extra steun? Dan is de Carthago van 4 Seasons Outdoor een goede optie. Door de hoofdsteun en hoge rug voel je extra ondersteuning in de rug en nek. Door de combinatie van teakhout en rope heeft de stoel een sfeervolle uitstraling en de dikke kussens zijn extra uitnodigend. Verkrijgbaar in licht- en donkergrijs en met bijpassend voetenbankje.

Carthago loungechair

5. Kevin

Deze elegante loungechair is gemaakt van teakhout met een all weather draad. Daardoor is de stoel goed bestand tegen de verschillende elementen. Het teakhout heeft een speciale coating gekregen waardoor het die fraaie uitstraling heeft. Verkrijgbaar in de kleuren Camel en Lava.

Kevin loungechair

Benieuwd geworden naar deze comfortabele loungestoelen? Probeer de loungestoelen zelf uit in onze ruime showroom en ervaar het comfort!