De mooiste diningsets uit de sale!

Van een mooie dining set heb je de hele dag plezier. Van een gezellig ontbijt in de zon tot een uitgebreid diner op een zwoele zomeravond! Een diningset moet dan ook comfortabel zijn, gemakkelijk te onderhouden en daarnaast natuurlijk passen bij je woonstijl. In deze blog laten we een aantal mooie diningsets zien die nu extra voordelig geprijsd zijn!

 

1. Cricket - 4 Seasons Outdoor

De Cricket diningset van 4 Seasons Outdoor is een mooie tijdloze set waarbij de royale Cricket tafel wordt gecombineerd met de Piazza stoel. De Piazza stoel valt op door het leuke zwart/wit gevlochten vlechtwerk. Zo creëer je een echte retro look! Dankzij de gedraaide armleggers geniet je met deze diningset van extra veel comfort. Bovendien zijn de stoelen eenvoudig te stapelen. 

 

De set bestaat uit zes Piazza stoelen gecombineerd aan de Cricket tafel van 220 bij 100 centimeter. Nu van 1769 voor 1159 (laatste set, winkelmodel!)

Cricket diningset

2. Berkeley Square - Apple Bee

De Berkeley Square diningset is de eigentijdse versie van de populaire teakhouten Oxford tafel. De combinatie teakhout met lichtgewicht beton geeft de Berkeley Square set een moderne en warme uitstraling. Het ‘belt-weaving’ vlechtwerk van de stoelen heeft een stoer karakter en staat prachtig bij de hippe tafel. Bovendien geniet je van extra veel zitcomfort dankzij het Bee Wett kussen.

 

De 7-delige diningset bestaande uit de Berkeley tafel van 240 bij 100 centimeter en zes Square diningchairs. Nu van 2275 voor 1695 (laatste set, winkelmodel!)

Berkeley diningset

3. Mood - Beach 7

De Mood diningset is een moderne diningset van Beach 7. De Moonlight tafel valt op door de combinatie van het donkere gekruiste onderstel met het teakhouten blad. De donkere Moon stoelen matchen hierdoor perfect bij de tafel! De stoeltjes zijn bovendien licht in gewicht en eenvoudig te stapelen. 

 

Nu van 1699 voor 1529!

Mood diningset

4. Simi Elos grey - Suns

De Simi Elos diningset van Suns sluit helemaal aan op de laatste tuinmeubeltrends. Het stoere rope draad van de Elos stoel staat mooi bij de hippe Simi tafel. Deze ronde tafel heeft een mooi blad en is bovendien erg compact. Een leuke diningset die zeker opvalt op het terras of balkon! 

Nu van 649 voor 575! 

Simi Elos grey diningset

Ben je benieuwd naar deze extra voordelige diningsets? Bezoek dan onze showroom en probeer de verschillende modellen uit! Hier vind je bovendien nog veel meer aantrekkelijke Sale-items.