Ontspannen loungen. De leukste loungestoelen uit de sale!

Comfortabel genieten in een heerlijke loungestoel die ook nog eens vriendelijk geprijsd is? Misschien is een van deze sale toppers dan iets voor jou! De loungestoelen zijn makkelijk in onderhoud en bovendien ook erg leuk om binnen te gebruiken. Wij laten je drie leuke modellen zien.

 

1. Beanable zitzak - Beach 7

De Beanable zitzak is lichtgewicht, gemakkelijk in onderhoud en zit heel comfortabel. De Beanable is verkrijgbaar in vier trendy kleuren en staat goed als los item in de tuin of op het balkon, maar is ook leuk te combineren met een loungeset. De Beanable zitzak is bovendien erg geliefd bij kinderen!

 

Beanable

 

Van € 249,- voor € 199,-!

 

2. Papagayo fauteuil - Beach 7

De royale Papagayo draaifauteuil bestaat uit een aluminium frame met luxe kussen. Doordat je de stoel kan draaien, kan je op ieder moment van de dag van de zon genieten. En dankzij de comfortabele armleggers zit je bovendien de hele dag comfortabel in deze heerlijke loungestoel. 

 

Papagayo fauteuil

 

Van € 429,- voor € 299,-!

 

3. Net relax chair - Nardi

De Net relax chair van Nardi is een verfijnde stoel die zowel buiten als binnen een echte toevoeging is! De stoel is gemaakt van glasvezel met hars en is daardoor lichtgewicht, maar toch erg sterk. De vierkante uitsparingen zorgen voor extra beluchting waardoor je veel zitcomfort ervaart. Deze leuke stoel van Nardi is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Net relax chair

 

Van € 119,95 voor € 89,-! 

 

Geïnspireerd geraakt door deze leuke sale toppers? Probeer deze loungestoelen uit in onze showroom. Wij kijken graag met je mee!