Showroom op afspraak geopend!

Sinds 3 maart mogen wij de deuren van onze showroom openen op afspraak! En dat is goed nieuws, want bij Mulders Tuinmeubelen begrijpen wij als geen ander dat je jouw nieuwe tuinmeubelen eerst graag in het echt wilt zien en proberen. In deze blog vertellen wij je graag wat meer over onze vernieuwde winkel en wat je kunt verwachten wanneer je bij ons een afspraak maakt.

Vernieuwde showroom

Vanaf deze week verwelkomen wij je graag in onze vernieuwde showroom. Door de uitbreiding van de winkel hebben wij een nog ruimere collectie met topmerken zoals 4 Seasons Outdoor, Yoi, Suns en Max & Luuk. Dankzij de sfeervolle presentatie zie je in een oogopslag hoe je jouw ideale tuinset samenstelt en hoe je het geheel compleet maakt met de mooiste accessoires. In onze ruime moderne winkel (1500 m2) is onze gehele collectie te zien en uit te proberen. Bij ons vind je ieder seizoen de laatste trends en nieuwste materialen. 

Showroom Mulders Tuinmeubelen

Showroom Mulders Tuinmeubelen

Advies op maat 

Kom je bij ons shoppen op afspraak? Dan krijg je ruim de tijd en gelegenheid om onze collectie zelf te bekijken en voelen. Wil je graag advies? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar met een lekkere kop koffie. Ons ervaren team helpt je graag bij het vinden van het ideale tuinmeubel en geeft tips met betrekking tot de ruimte en styling. 

Sfeerfoto Mulders Tuinmeubelen

Veilig winkelen

Winkelen kan bij ons veilig en in een prettige sfeer. Wij houden hierbij de geldende maatregelen van het RIVM in acht. Zo dragen wij een mondkapje en houden wij voldoende afstand. Tijdens een afspraak verwelkomen wij maximaal twee personen. Meer informatie over de coronamaatregelen in onze winkel vind je op: https://mulderstuinmeubelen.nl/pages/coronamaatregelen

Heb je vragen over onze collectie of wil je graag een afspraak maken? Bel ons op 0165-312676 of mail naar info@mulderstuinmeubelen.nl. De gehele collectie is ook te bekijken op www.mulderstuinmeubelen.nl.