Top 5 innovatieve loungesets

Door de aantrekkingskracht van de tuin zijn loungemeubelen de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en bovendien getransformeerd tot echte blikvangers. Met een heerlijke loungeset wordt het comfort dat we binnen gewend zijn, verplaatst naar buiten. Want wat is er nu lekkerder dan de dag te beginnen en te eindigen in de zon? Ook dit jaar zijn er weer veel innovaties terug te zien in de verschillende loungesets, zowel in vorm als in materiaal. Wij laten je de meeste vernieuwende loungesets uit onze collectie zien!

 

1. Cocoon - Apple Bee

Dit bijzondere tuinmeubel met ronde vormen is geïnspireerd op de veilige cocon waarin een rups transformeert in een prachtige vlinder. De Apple Bee Cocoon valt op door zijn ronde vorm die veel geborgenheid geeft, maar ook door het extra dikke vlechtwerk (van maar liefst 20 millimeter!) met de look van gevlochten rotanstokken. In het ontwerp is bovendien sisaltouw verwerkt, waardoor de loungeset gemakkelijk te verplaatsen is.

 

Cocoon loungechair sfeer.jpg Cocoon sfeer 1.jpg

 

2. Mistral - 4 Seasons Outdoor

De perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, dat vind je in de Mistral loungeset van 4 Seasons Outdoor. De minimalistische rugleuning en de platform- of armleuning-delen maken het geheel tot een prachtige en tijdloze combinatie. De Mistral loungeset is verkrijgbaar in warm teakhout of in een krachtige combinatie van teakhout met aluminium.

 

4 Seasons Outdoor Mistral loungeset 4 Seasons Outdoor Mistral loungeset

 

3. Bali & Athos - Suns

Rope is het vernieuwende materiaal van 2018! Het polyester touwwerk wordt bijvoorbeeld in diverse Suns loungemeubelen toegepast. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Suns Bali loungeset of de Suns Athos loungeset? Gecombineerd met Eucalyptus hout, steen en grijstinten creëer je eenvoudig een combinatie die past in iedere tuin! De loungesets zijn bovendien waterbestendig en kunnen het gehele jaar buiten blijven staan.

 

Suns loungeset

 

4. Escape - Taste by 4 Seasons

De Escape loungeset van Taste by 4 Seasons valt op door zijn strakke design met ronde vormen. Door de compacte afmeting is de loungeset op bijna ieder terras te plaatsen. De loungeset is volledig gemaakt van aluminium waardoor de set ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk is. De luxe all weather kussens en de hoogwaardige afwerking geven de Escape loungeset een bijzonder uitstraling met veel comfort.

 

Taste by 4 Seasons Escape loungeset

 

5. Elements XL - Apple Bee

Deze tijdloze loungeset van Apple Bee heeft als uitgangspunt het kubisme. Dit is duidelijk terug te zien in de royale vierkante vormen. Het model dat al langer bestaat, heeft dit jaar een update gekregen in de vorm van extra dik vlechtdraad. In combinatie met de natuurlijke warme kleur geniet je in de Elements loungeset optimaal van het Bourgondische buitenleven.

 

Elements XL loungeset Apple Bee

 

Ben jij ook op zoek naar een comfortabele blikvanger voor in de tuin? Probeer onze top 5 zelf uit in de winkel en laat je inspireren door de tuinmeubeltrends van 2018!