Genieten van de nazomer

De laatste zonnestralen meepakken met een lekker bakje koffie terwijl het langzaamaan frisser wordt; dat is het fijne gevoel van nazomeren! Met de tuinmeubelen van Suns hoef je niet bang te zijn voor een plotselinge regenbui, want dankzij het all weather materiaal zijn de meubelen bestand tegen de verschillende weersinvloeden. In deze blog laten we je aantal leuke items van Suns zien waarmee je optimaal geniet van de nazomer! 

 

1. Savona loungeset

De Savona loungeset is een echte eyecatcher in de tuin. Het hoogwaardige aluminium geeft de loungeset in combinatie met het teakhout een stijlvolle look. De comfortabele all weather kussens zijn bestand tegen vocht en vuil en zitten bovendien heerlijk! De Savona loungeset is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en kleuren zoals een hoekset of sofa set.

 

Savona lounge

 

2. Savona diningset

De Savona serie bestaat niet alleen uit comfortabele loungesets, maar kent ook een stijlvolle dining set die gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen. De mooie royale tafel valt op door de verticaal geplaatste teakhouten planken. In combinatie met het aluminium onderstel heeft de tafel een moderne uitstraling. De Savona tafel is goed te combineren met verschillende dining stoelen, zoals de aluminium Vasca kuipstoel

 

Savona dining

3. Anzio dining chair

De Anzio dining chair heeft door de mooie zachte stof de look van een binnenmeubel. Toch kan deze stoel probleemloos buiten blijven staan door het innovatieve Sunbrella materiaal. Dankzij de vloeiende lijnen en het mooie design ziet de Anzio stoel er niet alleen mooi uit, maar is deze ook eenvoudig diverse eettafels te combineren is. 

 

Anzio dining chair

4. Moni loungestoel

De Moni loungestoel heeft een hip design dankzij de met rope gevlochten zitting. Maar niet geheel onbelangrijk: de stoel is ook nog eens erg comfortabel. Plaats deze loungestoel los in de tuin of op het balkon of plaats hem naast een loungeset voor extra zitplaatsen. Doordat de stoel is voorzien van rope (weersbestendig touw), kan de stoel bovendien het hele jaar door buiten blijven staan. 

 

Moni loungestoel

 

Benieuwd geworden naar een van deze leuke meubelen van Suns? Kom langs in onze winkel en probeer de meubelen zelf uit!