Sfeermakers op het terras

We zijn dit jaar meer thuis geweest dan ooit. Veel vakanties naar het buitenland konden niet doorgaan en de hashtag #staycation werd geboren. En dat heeft ook zo zijn voordelen. Van nieuwe planten tot complete tuinsets; veel mensen hebben hun tuin of balkon eens flink onder handen genomen. Maar een tuin of balkon is niet compleet zonder een paar gezellige sfeermakers. Met een sfeervolle gashaard of een mooi buitenkleed maak je jouw terras helemaal af. In deze blog laten we jou een aantal leuke items zien, zodat je ook deze nazomer nog extra lang kan genieten van het buitenleven. 

 

Cosi gashaard

De Cosidrum van Cosi is een leuke gashaard die direct sfeer brengt op het terras. Naast het gezellige voorkomen, geeft de Cosidrum ook veel warmte af. Het moderne design van de gashaard is eenvoudig met verschillende lounge- en dining sets te combineren. Met deze gashaard geniet je net wat langer van het buitenleven!

 

Cosidrum

 

Cosi tafelhaardjes

Naast de grotere gashaarden van Cosi die warmte afgeven hebben wij in onze collectie ook leuke tafelhaarden om je tuinset mee aan te kleden. De tafelhaarden van Cosi zijn er in verschillende modellen en werken op een klein gascartridge. Door het compacte formaat zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en ook handig mee te nemen, bijvoorbeeld naar de camping.

 

Cosi basket Cosiscoop

 

Suns kleden en poefen

De kleden en poefen uit de Suns collectie zijn gemaakt van een bijzonder materiaal, namelijk gerecyclede petflessen. Het textiel is hierdoor zeer geschikt om buiten te blijven liggen. Kies voor een van de mooie kleuren buitenkleden en combineer met bijpassende sierkussens. De Suns kleden en poefen zijn ook erg interieurproof! 

 

Buitenkleed Suns

 

Synergie lamp

Deze mooi vormgegeven lamp is een echte alleskunner. Naast het sfeervolle licht dat de lamp geeft, heeft de Synergy LED lamp een ingebouwde speaker én is de lamp ook nog eens te gebruiken als wijnkoeler. De lamp koppel je eenvoudig via bluetooth met je mobiele telefoon. Deze buitenlamp is een onmisbaar item voor een tuinfeestje of gezellige zomeravond. 

 

Synergy buitenlamp

 

Op zoek naar een sfeervol item om jouw terras helemaal aan te kleden zodat je deze nazomer extra lang geniet van het buitenleven? Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende producten!