Haal het binnengevoel naar buiten!

De nieuwste tuinmeubelen hebben steeds vaker de look en feel van binnenmeubelen. Door de invloed van interieurtrends op het buitenleven en de ontwikkeling van nieuwe materialen vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Het terras wordt steeds meer een verlenging van je interieur, maar andersom staan veel tuinmeubelen net zo mooi binnenshuis als in de tuin! In deze blog laten we je aantal items zien die je ook op het terras dat heerlijke knusse binnengevoel geven! 

Heerlijke loungesets

In onze collectie hebben wij een aantal volledige gestoffeerde loungesets zoals de Luke van Max & Luuk en de Portofino van Suns. Deze loungesets hebben dankzij de zachte stoffen de uitstraling van een luxe binnenbank, maar zijn dankzij de all-weather kussens erg geschikt voor op het terras. De combinatie met teakhout zorgt ervoor dat deze sets een sfeervolle uitstraling krijgen en echt uitnodigen om lekker lang op te loungen.

Luke loungeset

Portofino loungeset

Houten tuintafels

Teakhout is een geliefd materiaal dat veel wordt gebruikt bij tuintafels, maar ook binnenshuis zeker niet misstaat! De Lauren diningtafel en Lennon tafels van Max en Luuk hebben een speciale coating waardoor de tafels een zwarte of vergrijsde look hebben. De tafels zijn goed te combineren met verschillende stoelen en zijn ook erg mooi te gebruiken in een serre of als eettafel in de keuken.

Lennon diningtafel

Lauren diningtafel

Hippe loungestoelen

Interieurtrends hebben veel invloed op tuinmeubelen en dat zien we ook duidelijk terug bij de Kim oorfauteuil en Stef loungestoel van Max en Luuk. Deze loungestoelen met mooie natuurlijke tinten passen perfect in verschillende woonstijlen en zijn bovendien erg comfortabel. Leuk om te plaatsen bij een loungeset of gewoon los in de tuin.

Stef loungechair

Sfeervol textiel

Het knusse gevoel van binnen ook op je terras creëren? Dit is doe je eenvoudig door sfeer aan te brengen met een mooi buitenkleed, zachte kussens en een fijne poef. Door de verschillende ontwikkelingen op het gebied van materiaal is het textiel van deze accessoires erg geschikt voor buiten en is het bovendien goed bestand tegen een regenbui. 

Buitenkleed

Buitenkleed

Ben je op zoek naar een mooie eettafel voor in de serre of tuinkamer? Of wil je meer sfeer aanbrengen op je terras? Kom langs in onze winkel wij kijken graag met je mee!