Modern en comfortabel: aluminium loungesets

Aluminium is een materiaal dat niet meer uit onze collectie is weg te denken. Het is licht van gewicht, onderhoudsvrij en geeft een mooie moderne uitstraling op het terras. Aluminium combineert bovendien gemakkelijk met andere materialen, zoals hout voor een sfeervolle uitstraling. In deze blog laten we drie aluminium toppers uit onze collectie zien!

1. Suns Vita

Deze mooie hoekset van Suns bestaat uit antraciet aluminium met donkergrijze kussens. De loungeset heeft leuke elementen op de rugleuning waardoor het ook van de achterkant een plaatje is om naar te kijken. Door de aluminium plateaus aan de zijkanten en de fijne matchende bijzettafel heb je altijd genoeg plek voor je drankje of leuke accessoires. De set heeft bovendien water- en vuilafstotende kussens, waardoor hij perfect bestand is tegen een regenbui.

Loungeset Vita Suns

2. Tori Yoi

Deze aluminium loungeset van Yoi heeft mooie teakhouten elementen op zowel de eilandjes als op de bijzettafel. De loungeset is gemakkelijk te combineren met andere items uit de Yoi collectie. Creëer bijvoorbeeld extra zitplekken met de Kome loungestoel. De Tori loungeset is verkrijgbaar in donker antraciet of fris wit en de kussens zijn gemaakt van hoogwaardige Spun acrylic stof met water- en vlekafstotende werking.

Tori loungeset Yoi Tori loungeset Yoi

3. Lago Suns

De leuke Lago-serie van Suns is al een aantal jaar favoriet in onze collectie. Het tijdloze design en het hoge comfort zorgen ervoor dat de Lago altijd een goede keuze is. Zo heeft de Lago loungeset hoge rugleuningen die schuin aflopen waardoor ze extra steun in de rug geven. Het trapezevormige ontwerp van het hoekgedeelte geeft ook in de hoek een extra zitplaats. De Lago-serie heeft ook een comfortabele loungestoel die leuk bij deze set te combineren is. De loungeset is verkrijgbaar in antraciet en wit.  


Lago loungeset


Ben je benieuwd geworden naar deze moderne aluminium loungesets? Bekijk alle modellen in onze ruime winkel en ervaar zelf het comfort!