Ultiem genieten van de zon: de fijnste ligbedden

Een heerlijk ligbed is een onmisbaar item voor echte zonaanbidders. Heerlijk een momentje voor jezelf met een lekker drankje! In onze collectie vind je verschillende comfortabele modellen die ook nog eens een eyecatcher zijn voor in de tuin! Wij laten je een aantal mooie exemplaren zien.

1. Ishi lounger - Yoi

Rope is een materiaal dat we tegenwoordig veel zien terugkomen bij tuinmeubelen en nu is er ook een fijn rope ligbed van Yoi. De Ishi lounger is heerlijk comfortabel door het zachte rope en heeft met de naturel draad een erg sfeervolle uitstraling. Gecombineerd met het zwarte frame is dit ligbed een mooie verschijning in de tuin! Deze loungeset is verkrijgbaar in het zwart, grijs en naturel

Ishi lounger Yoi

2. Kazoku loungebed - Yoi

Op dit fijne ligbed geniet je urenlang van een zomerse dag. Het extra dikke kussen geeft veel comfort en is door de hoogwaardige spun acrylic stof vuil- en waterafstotend waardoor je prima kunt opdrogen na een frisse duik. Het Kazoku loungebed is verkrijgbaar in antraciet, wit en zwart!

Kazoku loungebed Yoi

3. Nardo - Suns

Dit prachtige ligbed is echte een plaatje in de tuin! Door het sfeervolle teakhout, gecombineerd met heerlijke zachte kussens, heeft dit ligbed een luxe uitstraling met daarnaast natuurlijk extra veel comfort. De bekleding is uitgevoerd in de premium Sunproof buitenstof en heeft daardoor een lange levensduur. Het Nardo loungebed is goed te combineren met andere items uit de Suns collectie zoals de Nardo loungeset

Nardo ligbed Suns

4. Midori - Yoi

Better together! Met dit fijne ligbed van Yoi geniet je samen van de zon. De heerlijke dikke kussens zijn erg comfortabel en het donkere aluminium geeft een moderne uitstraling in de tuin. Door de hoge en schuin aflopende rugleuning geeft dit ligbed extra veel steun. Mooi te combineren met de andere meubelen uit de Midori lijn van Yoi.

Midori ligbed Yoi

5. Youkou - Yoi

Dit elegante ligbed van Yoi valt op door de ronde vormen. Ondanks de gestoffeerde delen kan dit ligbed dankzij de Sunbrella stof probleemloos het hele jaar buiten blijven staan. Het frame van het Youkou ligbed is zwart wat een mooi contrast geeft in de tuin. Verkrijgbaar in verschillende kleuren stoffering. 

Youkou ligbed Yoi

Wil je ook graag comfortabel genieten van de zon? Probeer deze comfortabele ligbedden in onze showroom. Is de showroom iets te ver? De ligbedden zijn ook online te bestellen via onze webshop!