Sale item in de spotlight: Briant tuinbank!

De tuinbank is een item dat echt niet mag ontbreken in jouw tuin. Met een tuinbank voeg je namelijk heel eenvoudig veel sfeer toe aan je tuin. Bovendien ben je met een tuinbank erg flexibel; je kunt hem in ieder gewenst plekje van de tuin plaatsen. Geniet bijvoorbeeld in de voortuin van een kopje koffie in de zon of plaats hem juist in de schaduw onder een grote boom. Tuinbanken heb je in verschillende soorten en maten. In deze blog zetten we de Briant tuinbank in de spotlight!

 

Modern design

De Briant tuinbank van Beach 7 heeft een slank, elegant design en een moderne uitstraling. Het design, geïnspireerd op de bekende Scandinavische stijl, past erg mooi in een moderne tuin maar is ook erg leuk op een balkon of in een binnentuin. De tuinbank is verkrijgbaar in stijlvol grijs en hip olijfgroen.

 

Briant tuinbank

Gezellig samen

Geniet je het liefst met iemand anders van een drankje in de zon? Dan zit je met de Briant tuinbank goed. Deze tuinbank heeft namelijk genoeg plaats voor drie personen! Maak het helemaal af met een bijpassende bijzettafel. Combineer de bank bijvoorbeeld met de Queens bijzettafel (verkrijgbaar in verschillende kleuren) zodat je altijd je drankje en een tijdschrift bij de hand hebt. 

 

Briant tuinbank mystic grey.jpg

 

De Briant tuinbank is nu extra voordelig geprijsd van 559,- voor 475,-!

 

De Briant tuinbank vind je in onze ruime showroom in Oudenbosch. In onze collectie vind je ook andere tuinbanken zoals de sfeervolle houten Ivory tuinbank of de hippe Butterfly rope bank. Kom proefzitten in onze showroom en probeer de tuinbanken zelf uit!