Top 5 tuinmeubelen onder de €1000,-

Ben je op zoek naar een loungebank voor buiten of een fijne diningset met comfortabele tuinstoelen, maar wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij Mulders Tuinmeubelen aan het juiste adres. In onze showroom vind je ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van kwalitatieve en stijlvolle tuinmeubelen voor een vriendelijke prijs. Wij hebben een top 5 samengesteld van onze favoriete tuinmeubelen onder de €1000,-.

 

1. Chicago - Beach 7

De Chicago loungeset van Beach 7 is een stijlvolle loungeset met ruime afmetingen. Door de combinatie van aluminium en hout sluit de Chicago loungeset perfect aan op de laatste tuintrends. Bovendien zijn de kussens water- en vuilafstotend. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om vlekken.

 

Chicago loungeset Beach 7

 

2. Jepara - Beach 7

Fris en robuust: deze woorden omschrijven de Jepara loungeset perfect. Deze loungebank is niet voor niets zo populair: dankzij de vlechtwerkdraad Sunlight in combinatie met de aluminium brushed details, krijgt het comfortabele meubel een stijlvolle, moderne look. Bijzonder aan de Jepara is dat de dragende gedeelten van de loungeset iets terugvallen waardoor de set lijkt te zweven. Dit geeft, ondanks het riante formaat, een luchtige uitstraling.

 

Jepara loungeset Beach 7

 

3. Bretagne - Hartman

Deze moderne loungeset van Hartman heeft een strakke look en is uitgevoerd in stijlvol antraciet. Door het gebruik van aluminium is de set gemakkelijk in onderhoud en bovendien erg licht. De heerlijke kussens zijn mooi afgewerkt en hebben een fraaie grijze kleur. Geniet in de Bretagne loungeset van de kwaliteit waar Hartman om bekend staat.

 

Bretagne loungeset Hartman

 

4. Oberon - Beach 7

Helemaal on-trend is de chique diningset Oberon van Beach 7. De lichte aluminium tuinstoelen zijn afgewerkt met rope en hierdoor een hippe verschijning op het terras! De zwarte kleur combineert bovendien prachtig bij de houten tuintafel met het donkere onderstel. De ronde vorm van de tafel maakt etentjes extra gezellig!

 

Oberon diningset Beach 7

 

5.  Tanger - Hartman

Ook zo fan van de industriële woonstijl? Dan valt de Tanger diningset van Hartman vast in de smaak! Deze stoere dining set met aluminium onderstel is ingelegd met bijzondere Ceramic bladen. De Canterbury tuinstoelen hebben een strakke uitstraling en zitten bovendien erg lekker dankzij het zitgedeelte van textileen. Een leuke set die gemakkelijk te plaatsen is op ieder terras!

 

Tanger diningset Hartman

 

Bekijk deze en alle andere vriendelijk geprijsde meubelen in onze winkel en laat je verrassen door de uitstraling en kwaliteit.